Renata Látalová, Kroměřížská 17, 682 01 Vyškov
e-mail: renatinka13@gmail.com tel: 777 863 929

Z čeho peču

Piškotový korpus

- bílý
- čokoládový
- citronový
- pomerančový
- kávový
- kokosový
- mramorový (bílo-hnědý nebo bílo-barevný) viz. obrázky níže
- Red velvet (rudý samet, červený korpus, který je "těžší" než klasický piškot, ale chuťově výborný, vláčný a není suchý, používají ho v americkém dokumentu Báječné dorty)

Krémy:

1. Máslový krém

- bílý
- čokoládový
- karamelový
- jahodový
- kofila
- ledové kaštany
- milena
- nutela
- kávový

-
kokosový
- banánový
- citronový
- pomerančový


2. Šlehačkový krém

- bílý
- čokoládový- pařížský
- jahodový
- karamelový
- višňový
- malinový
- citronový
- pomerančový
- kávový
- kokosový
- mandarinkový
- borůvkový
- meruňkový

3. Ostatní krémy

- tvarohový
- tvarohová šlehačka
- jovo krém (šlehačka a jogurt)
- krém z pomazánkového masla a šlehačky (používá se do tiramissu)
- šlehačkový se zakysanou smetanou - mandarinkový, jahodový, broskvový, malinový


Pod krém je možno dát ovocný gel s vysokým obsahem kousků ovoce – dle aktuální nabídky ( višeň, borůvka, jahoda, malina ..) nebo marmeládu – rybíz, třešeň, meruňka. …

Mimo krému je možno dort proložit ovocem – mandarinky, broskve, jahody, ananas, banány..

 

Potah

- Pravý marcipán 1:3

- Bílá fondánová hmota (hlavně svatební dorty) – Smartflex, White icing

 

bílo-hnědý mramorový korpus
bílo-hnědý mramorový korpus
oranžovo-bílý mramorový korpus
oranžovo-bílý mramorový korpus
mramorový korpus
mramorový korpus
broskvový gel
broskvový gel
višňový gel
višňový gel
karl léto.jpg
P1000040 (2).jpg
Dorty - pečení, zdobení. Recepty - do domácí pekárny, na pečení i na vaření.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one