Renata Látalová, Kroměřížská 17, 682 01 Vyškov
e-mail: renatinka13@gmail.com tel: 777 863 929

Francouzké bagety se špaldovou moukou

Francouzké bagety se špaldovou moukou  - obrázek

Francouzké bagety se špaldovou moukou - obrázek

Francouzké bagety od Irena

 ze stránek   http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3561


Suroviny:
170 ml vody
1 lžička cukru
1 lžíce sušeného mléka
½ lžička soli
250g pšeničné hladké mouky
55g špaldové jemně mleté mouky
¾ lžičky kvasnic

Postup:
Rozdělit na 2 díly, každý vyválet na 8 x 25 cm, stočit na 25 cm dlouhou bagety, šikmo naříznout, odpočinout, potřít bílkem, péct v troubě 7 – 12 minut na 220°C

Nastavení pekárny: Program Těsto

10.07.2007 11:29:02
baybay
karl léto.jpg
P1000040 (2).jpg
Dorty - pečení, zdobení. Recepty - do domácí pekárny, na pečení i na vaření.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one